Prednosti v servisu

Visoko prilagodljiv

Poslanstvo PSC Omahen je strokoven do dela in prijazen do strank vključno z zaposlenimi. Tako strmimo k temu, da s svojim znanjem do vozil zagotovimo strankam optimalno možnost izvedbe med kvaliteto, časom in ceno.

Priznanja in pohvale

Zaposleni so stalno vpeti v sistem stalnih izboljšav na račun višje kvalitete storitev, kar botruje tudi nagrade in pohvale. Družbeni sistemi nas označujejo kot zanesljive partnerje tako pri servisiranju kot pri plačilni disciplini.

Nadomestna vozila

Strankam v času servisiranja vozil nudimo možnost nadomestnega vozila, prevoza ali prevzema vozila kar na lokaciji stranke.

Plačevanje

Strankam nudimo različne vrste plačevanja preko bančnih transferjev (klik), kartic (tudi obročno), wee connomi kartice, kot tudi preko gotovinskega poslovanja.

Nadomestni deli

Dnevno dobavljivi nadomestni deli so na voljo tako originalni, ekvivalentni, kot tudi neoriginalni. Vsak segment ima svojo prednost, katera je v odvisnosti od starosti vozila kot tudi vrste popravila predstavljena stranki.

Tehnična priporočila

Vsako vozilo se servisni tehnik pregleda, kot tudi stranki svetuje kaj je potrebno v prihodnosti še popraviti. Ocena prioritete popravila je postavljena na varnost in ekonomsko smiselnosti v odvisnosti od starosti vozila in tehnične brezhibnosti povezane z varnostjo.

Pošljite nam povpraševanje!

Ime in priimek (obvezno)
Elektronski naslov (obvezno)
Telefon (obvezno)
Zadeva (obvezno)
Sporočilo (obvezno)

Varstvo zasebnosti >>

Back to top