NOVICE

Prodaja in servis vozil

Spoštovani!

Zaradi kolektivne odgovornosti pri preprečevanju širjenja koronavirusa, smo do nadaljnjega zaprti. Tako vas vljudno prosimo, da nam vprašanja naslovite na e-mail: info@psc-omahen.si , ali pa nas kontaktirate preko telefona 040 368 011 in  041 708 040 (lahko tudi SMS).

Hvala za razumevanje.

Ekipa PSC Omahen d.o.o.«

 

PSC OMAHEN vas vabi k sodelovanju v nagradni igri BREZPLAČNO POLNJENJE IN ČIŠČENJE KLIME Z OZONOM

Nedavno nazaj smo se po Sloveniji potepali s Peugeotom 2008.  Morda uganeš kje je nastala fotografija v novici?

Med vsemi pravilnimi odgovori bomo izžrebali srečneža, ki bo dobil brezplačno polnjenje klime in čiščenje z ozonom.

Facebook nagradna igra traja od 19.4.2019-23.4.2019

Rezultate žrebanja bomo objavili na naši facebook strani.

Več informacij o nagradni igri lahko dobite  pri naši prodajalcih na lokacij PSC Omahen v Grosupljem.

 

 

*S temi splošnimi pogoji so urejena pravila sodelovanja ter izvedba Facebook nagradne igre, ki jo organizira PSC OMAHEN PRODAJA IN SERVIS D.O.O. Industrijska cesta 5 1290 Grosuplje (v nadaljevanju: organizator).

Izmed vseh sodelujočih bomo izžrebali 1 srečneža, ki bo prejel brezplačno polnjenje klime in čiščenje z ozonom.(2019).  Prevzem nagrade je v [...]

Peugeot PSC Omahen vam v mesecu marcu in aprilu ponuja izjemno ugodne nakupe vozil iz stare zaloge. 

Vsem našim novim kupcem vozil 208, 5008 in Rifter iz stare zaloge  PODARIMO OSNOVNO IN KASKO ZAVAROVANJE. 

Ne zamudite te izvrstne priložnosti in se odpeljite z novim 208, 5008 ali Rifterjem še danes.

Vabimo vas, da obišče naš prodajni salon in se prijavite na testno vožnjo.

*Za točne informacije akcije se obrnite na naše prodajne svetovalce.

PEUGEOT je na 34. izdaji mednarodnega avtomobilskega festivala, ki se je odvijal 29. januarja 2019 v palači Les Invalides v Parizu, prejel kar dve trofeji. Novi PEUGEOT 508 je osvojil glavno nagrado natečaja za najlepše vozilo leta 2018, PEUGEOT e-LEGEND Concept pa je prejel glavno nagrado izbora za najlepše konceptno vozilo leta. Trofeji sta prevzela Jean-Philippe Imparato, direktor znamke PEUGEOT in Gilles Vidal, direktor oblikovanja PEUGEOT.
Za optimalno varnost med vožnjo ponoči in ob slabši vidljivosti je na voljo infrardeča kamera sistema "Night Vision"i, ki pred vozilom zazna pešce ali živali. Sliko nato prikaže v vašem vidnem polju na digitalni instrumentni plošči, hkrati pa sproži opozorilni signal.
PSC Omahen je v teh dneh doživel velike spremembe. V prodajni salon je zapeljalo vozilo, ki ga združuje eleganca in tehnologija. Radikalna petvratna limuzina visokega razreda ne pozna kompromisov. Drzna zunanjost prevzeta z ostrimi linijami in kupejevsko obliko ustvarja izredno aerodinamično osebno vozilo. V notranjosti ga obdajajo vrhunski materiali in dovršena tehnologija. I-Cockpit v kombinaciji z ambientalno osvetlitvijo ponuja izjemne občutke.

PSC OMAHEN vas vabi k sodelovanju v nagradni igri OSVOJI VINJETO!

Sodeluj v FACEBOOK nagradni igri avtohiše  PSC OMAHEN in zadeni LETNO VINJETO. Za sodelovanje v nagradni igri VŠEČKAJ  facebook stran PSC OMAHEN, deli objavo in v komentarju napiši Peugeotov model vozila, ki ti je najbolj všeč.

POGOJI SODELOVANJA:

  • Všečkaj facebook stran PSC OMAHEN
  • Deli zapis in v komentar napiši kateri Peugeotov model vozila, ki ti je najbolj všeč
  • Igra poteka med 22.12.2018  in 31.2018

 

*S temi splošnimi pogoji so urejena pravila sodelovanja ter izvedba Facebook nagradne igre, ki jo organizira PSC OMAHEN PRODAJA IN SERVIS D.O.O. Industrijska cesta 5 1290 Grosuplje (v nadaljevanju: organizator).

Izmed vseh sodelujočih bomo izžrebali 1 srečneža, ki bo prejel letno avtomobilsko vinjeto (2019).  Prevzem nagrade je v salonu PSC OMAHEN. S sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči v [...]

Na voljo so vam uporabne prostornine vse do 17m3 in največja uporabna širina tržnega razreda (od 1,87m do 1,42m med blatniškimi koši), tako da je primeren za vse poklicne dejavnosti še posebej po zaslugi ene izmed največjih razponov skupne dovoljene mase.

 

Več o novem Peugeot Boxer >>

Novi SUV PEUGEOT 5008 GT Line je izpopolnjen do najmanjših podrobnosti: dvobarvna 18-palčna lita platišča z diamantno mat obdelavo, dvojna kromana izpušna cev, monogrami GT Line v nesvetleči bakreno rjavi barvi in zunanja ogledala v črni barvi Perla Nera, dinamičen svetlobni podpis s tehnologijo Full LED, ki so na voljo serijsko. Elegantna streha Black Diamond prefinjeno poudari njegove linije.

 

Novi SUV PEUGEOT 5008 GT Line je izpopolnjen do najmanjših podrobnosti:

dvobarvna 18-palčna lita platišča z diamantno mat obdelavo, dvojna kromana izpušna cev, monogrami GT Line v nesvetleči bakreno rjavi barvi in zunanja ogledala v črni barvi Perla Nera, dinamičen svetlobni podpis s tehnologijo Full LED, ki so na voljo serijsko. Elegantna streha Black Diamond prefinjeno poudari njegove linije.

Pod bogato serijsko opremo sodijo tudi najnaprednejši varnostni sistemi v paketu [...]

Back to top