NOVICE

Latest Industry News

Osvoji vinjeto!

PSC OMAHEN vas vabi k sodelovanju v nagradni igri OSVOJI VINJETO!

Sodeluj v FACEBOOK nagradni igri avtohiše  PSC OMAHEN in zadeni LETNO VINJETO. Za sodelovanje v nagradni igri VŠEČKAJ  facebook stran PSC OMAHEN, deli objavo in v komentarju napiši Peugeotov model vozila, ki ti je najbolj všeč.

POGOJI SODELOVANJA:

  • Všečkaj facebook stran PSC OMAHEN
  • Deli zapis in v komentar napiši kateri Peugeotov model vozila, ki ti je najbolj všeč
  • Igra poteka med 22.12.2018  in 31.2018

 

*S temi splošnimi pogoji so urejena pravila sodelovanja ter izvedba Facebook nagradne igre, ki jo organizira PSC OMAHEN PRODAJA IN SERVIS D.O.O. Industrijska cesta 5 1290 Grosuplje (v nadaljevanju: organizator).

Izmed vseh sodelujočih bomo izžrebali 1 srečneža, ki bo prejel letno avtomobilsko vinjeto (2019).  Prevzem nagrade je v salonu PSC OMAHEN. S sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči v nagradni igri dovoljuje organizatorju zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Osebni podatki, ki se zbirajo so: ime FB profila. Pridobljeni osebni podatki se uporabljajo za namene izvedbe te nagradne igre). Osebne podatke lahko organizator nagradne igre uporablja izključno za namene, za katere so bili pridobljeni. Organizator nagradne igre vse osebne podatke varuje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

 

Back to top